Değerli arkadaşlar,
Lisansüstü Eğitim Süreç Yönetimi dersi zorunlu bir derstir ve seminer şeklinde yapılmaktadır.
Dersin işlenişi ve programı hakkında EGEDERS sisteminde gerekli duyuru yapılmıştır.
Ders için gerçekleştirilecek oturum hakkında; hangi tarihte ve nerede yapılacağı ile ilgili en az 1 hafta öncesinden anabilim dallarına ve öğrencilere duyuru yapılıyor. Ayrıca EGEDERS üzerinden de bu duyuru yapılıyor. Lütfen anabilim dalınızla iletişim kanallarınızın (e-mail veya sosyal medya) açık ve aktif olduğunu anabilim dalınızdan kontrol edin.
Dersin Amacı: Fen Bilimleri Enstitüsü’nün yapısını açıklamak. Lisansüstü eğitimin önemi ve kazandırdığı edinimleri açıklamak. Farklı lisansüstü eğitim süreçlerinin özelliklerini anlatmak. Lisansüstü öğrencilerinin eğitim süreçleri boyunca sorumlu oldukları yasal düzenlemeler hakkında bilgilendirme yapmak. Öğrencilik durumlarının ve özlük bilgilerinin takibinde önemli olan hususları açıklamak.
Dersin Değerlendirmesi: Toplantılardan birine katılım ile ders başarılı sayılıyor. Bunun için toplantıların olduğu saatlerde aktif olmak üzere bir online form dolduruyorsunuz ve dersiniz “S-Başarılı” olarak dönem sonunda kaydediliyor. Dersimiz "Nihai Harfli Not Geçme Sistemi" ile değerlendirildiği için harf notu olarak S-Başarılı veya U-Başarısız olarak notlandırılıyor. 100 üzerinden bir puanlanma sistemi yoktur.
İyi günler.