canlı destek

7417 SAYILI AF KANUNUNDAN YARARLANMAK ÜZERE BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

7417 Sayılı Kanunundan yararlanmak üzere 06 Eylül 2022 tarihine kadar yapılan aşağıda bilgileri yer alan başvurular Enstitü Yönetim Kurulunda değerlendirilerek kabul edilmiştir.

Başvurusu kabul edilen aday listesi için tıklayınız. (06 Eylül 2022 tarihinden önce başvuran adaylar)

06 Eylül 2022 tarihiden sonra yapılan başvurular Enstitü Yönetim Kurulunda değerlendirilecek ve web sayfamızda ilan edilecektir.

Kanun hükümlerinden yararlanarak öğrenime başlayabilmek için başvuruda bulunmak yeterli olmayıp, kayıt tarihlerinde kayıt işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Af Kayıt Tarihleri: Af başvurusu Yönetim Kurulunda kabul edilen öğrencilerin kayıtları sistem üzerinden elektronik olarak alınacaktır.

E-Kayıt sistemine giriş için tıklayınız.

Son kayıt tarihi: 11 Kasım 2022

Kayıt Belgeleri:

• Yüksek lisans kaydında lisans diploması örneği
  • Doktora kaydında yüksek lisans diploması örneği
  • Adli sicil kaydı (E-Devletten doğrulama kodlu alınan belgeler de kabul edilecektir.)
  • Fotoğraf

Yukarıda belirtilen belgeler kayıt sistemine yüklenerek kaydı tamamla butonuna basılarak kayıt başvurusu tamamlanacaktır. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı kayıt belgelerini kontrol ederek uygun olanların kaydını tamamlayacaktır. Belgeleri uygun olmayanların kayıt başvurusu düzenleme için açıklama yazılarak geri gönderilecektir. Düzenlemedeki öğrencilerin açıklamaya uygun olarak belgelerini tamamlayarak sisteme yüklemesi ve kaydı tamamla butonuna basarak kayda göndermesi gerekmektedir. Kayıt işlemi yapan tüm öğrencilerin bu sistem üzerinde kesin kaydın tamamlandığını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ