Değerli Araştırmacılar,

EÜ EBİLTEM-TTO ve EÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Elsevier’in katkılarıyla organize edilen “Genç Araştırmacılar İçin Makale Yazım Semineri” 07 Mayıs 2015 Perşembe günü 08.30-12.30 saatleri arasında Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Üniversitemizden çıkan yayınların kalitesinin geliştirilerek, uluslararası yayınlarda yer alan makale sayılarında artış sağlanabilmesi amacıyla gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte;

Uluslararası bir yayında yer almak için makale yazımında dikkat edilmesi gereken konular,
Hakemlerin değerlendirme sürecinde dikkate aldıkları püf noktaları,
Akademik yayınlarda veritabanları ve referans araçlarının etkili kullanımı
konuları ele alınacaktır.

Etkinliğe katılmak isteyen araştırmacılarımız ve lisansüstü öğrencilerimizin 06 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat: 13.00’a kadar https://tr.surveymonkey.com/r/elsevier140415 adresindeki katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Etkinlik programına ulaşmak için tıklayınız.

EÜ EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi
Bizi Twitter’da takip edin | Bizi Facebook’ta takip edin | Arkadaşınıza tavsiye edin
Copyright © 2015 EBILTEM, All rights reserved.
Adresimiz:
EBILTEM